Vi har valt att köra fri entré på årets mässa, alla är välkomna!

Med fri entré undviker vi onödig kö och trängsel för att komma in till mässan. Hjälp oss att undvika trängsel. Området är stort. Gå vidare och gå sedan tillbaka när det är mindre trängsel hos den utställare du vill besöka. Känner du av symptom, stanna hemma.

Öppettider

FREDAG 3/9

Mässan öppnar kl: 15.00 och stänger 21.00. På fredagen är inte alla utställare på plats men det händer mycket i området inte minst när det gäller Fjällmaraton tävlingarna. 15.00 öppnar man för nummerlapps utdelning på Ski Lodge. Därefter kan deltagarna kolla in mässan och kanske hitta något till loppen hos utställare som Bagheera, M Tiger Sports, Mejoptik, Sälen massage & friskvård… På fredagen är fäbodcaféet på mässområdet öppet med bl.a kaffe, våfflor, sallader, dryck, godis mm.

LÖRDAG 4/9

Mässan öppnar kl: 10.00 och stänger 17.00. Massor med upplevelser och aktiviteter för hela familjen. Föreläsningar och andra tidsbundna aktiviteter kommer senare i mässprogrammet.

På lördagen är fäbodcaféet öppet och på övervåningen sitter våra duktiga flugbindare.

Vildmarksbar med mat & dryck. Hamburgare, kylda drycker och annat gott.

After fish & hunt and after the Race ca 15.00 livemusik med Millans Combo

Uppdaterad: Spelningen med Millans Combo tyvärr inställd. Vi ber om ursäkt för detta. NY utställare på lördag Fjällstallet Horsemanship med Big boy och ponnyridning. Våra utställare är taggade efter första dagen med bra med folk. Varmt välkommen till Lindvallens Fäbod – Fri entré!

Undvik trängsel, stå nära endast med ditt sällskap. Visa och tag hänsyn. Cirkulera och ge varandra utrymme.

SÖNDAG 5/9

Mässan öppnar kl: 10.00 och stänger 14.00Mill

Fäbodcaféet är öppet liksom Vildmarksbaren.

Välkommen till Lindvallens Fäbod!

Millans Combo