Ännu fler utställare

Målar Kristina Johansson kommer till mässan. Hon kommer att sitta uppe på loftet hos våra flugbindare. Kristina målar olika jakt och naturmotiv på glas och målar även presentartiklar till olika hundklubbar, bl.a MSVK, MKK och Tollareklubben.

Leksands bröd kommer till mässan med sin Knäckeria pizzaknäcke vagn.

Bagheera finns såklart med på mässan. Om Bagheera:

Bagheera AB är ett svenskt företag grundat 1981 i Avesta, Dalarna. Huvudkontoret ligger fortfarande kvar här i Avesta och vi utvecklar och designar samtliga Bagheeras produkter här.

Bagheeras affärsidé är att med hållbarhet, miljö och funktion som ledstjärnor erbjuda väldesignade och lättkombinerade kläder & skor för tävling, träning och ett aktivt liv. Produkterna används idag av såväl landslag som vanlig motionär.

Vår målsättning är att göra produkter som är skonsamma för såväl miljö som människa. Ett sätt vi gör det på är att certifiera produkter med Oeko-tex®. Ett annat exempel är att vi på många av våra ytterplagg använder oss av Bionic Finish Eco® som är en impregnering som naturligt och effektivt härmar naturens egen funktion. Nästa generation är lika viktig för oss som den är för dig!

Vi levererar till en mängd klubbar samt företag och är även stolt leverantör till Sveriges orienteringslandslag.

Missa inte Bagheeras mässerbjudanden!

Alla mässerbjudanden hittar du snart på Bagheera sidan här på sajten och på vår facebooksida.

Flera av våra utställare har inte bara med sig ett fint varumärke, inte två… utan massor. En av dem är Dragbutiken.se Drag & Fritid i Dalarna.

Kolla in detta!

Några av de märken som vi kommer att ha med oss

– Real Turmat  https://youtu.be/9MbEVarhgLk?t=5

– Non Stop Dogwear

– Dragråttan

– Bliz Eyewear

– Latitude65°

– Dogman

– Dragbutiken.se egna draglinor

– Raddog

– Orbiloc

– Kostka Kickbikes (Endast Demo) 

– RAUH! 

Tävla med Dragbutiken & Latitude65°

– Håll ett flak energidryck med raka armar så länge du orkar.  De två bästa tiderna under Lördag & Söndag får 1 flak var.

Vill du också ställa ut? Ännu är anmälan öppen. Mejla till: oscar@isalen.se

MÄSSA LINDVALLENS FÄBOD 2-4 SEPTEMBER 2022 – FRI ENTRÉ

Öppet fredag kl: 15.00 – 21.00 (ej alla utställare. Invid mässområdet startar Bagheera Fjällmaraton sina tävlingar med bl.a Barnens Fjällmaraton och Fjällnatten med start 21.00 uppe på fjället.)

Lördag kl: 10.00 – 17.00 Livemusik med Millans Combo på Lambertsson’s scen ca 15.00

Söndag kl: 10.00 – 14.00

På mässområdet finns vår Vildmarksbar (mellan scenen och Lappkåtan) där ni hittar grillat, hamburgare, korv mm och givetvis kylda drycker. I storstugan finns vårt fäbodcafé med våfflor, godis, glass och drycker. (ta trappan upp på loftet och hälsa på våra flugbindare)

En nyhet i år är att vi även har Leksands bröd med oss på mässan. De kommer med sin Knäckeria knäcke pizza vagn.

PARKERING Det finns massor av parkering. Närmast mässentrén nedanför Ski Lodge och Experium blir det ofta fullt (start och målområde för Fjällmaraton är på ovansidan Ski Lodge.) Ju längre från mässentrén du parkerar desto lättare att hitta lediga platser och desto förmånligare. Det finns även kostnadsfria platser. Läs mer på Skistars sida här.

Välkommen till Outdoormässan 2-4 september 2022. Jonas i Sälen Game Fair – Outdoor Summer Market och Bagheera Fjällmaraton Sälen!