Fri entré

Vi på Jonas i Sälen har alltid satsat på sommaren, på Lindvallens Fäbod och med åretrunt öppna Sälen Business Center och såklart Olarsgården hotell och restaurang Elgen.I år skruvar vi, liksom de flesta, upp temperaturen ytterligare. Pinchos är öppet i sommar. På Lindvallens Fäbod kommer vi att ha en del nyheter bland alla de härliga djuren som bor på fäboden under sommaren. Sälenkassen helgkasse kan du också beställa åretrunt, varje vecka. Vi toppar den i sommar med en Midsommarkasse och en Fjällmaratonkasse. Behöver du jobba i sommar så testa att jobba på distans. Vi har boende och resurser på Business Center som coworking platser och kontorsrum.

Vi på Jonas i Sälen som är aktiva åretrunt tänker snarare barmarksperioden än sommar. Maj som nyss varit och hösten med september, oktober och november är fantastiska fjällmånader som bjuder på massor att naturupplevelser och är vädret för hårt och kängorna blöta så är det desto mysigare vid braskaminen på t.ex Olarsgården.

Vi har sparat det största och kanske bästa till sist. En comeback för vår populära mässa på Lindvallens Fäbod. Denna gång kör vi 3-5 september tillsammans med Fjällmaraton Sälen som då kör tävlingar över fjälltopparna. Mässan är en jubileumsmässa, vår femte. De tidigare arrangerades i juni åren 2015-2018.

Vi har redan idag ett starkare startfält med utställare än någonsin tidigare. Och anmälan är fortsatt öppen, mejla ert intresse att medverka till: oscar@isalen.se

Vi kommer att ha livemusik och vi räknar med att en del spännande personer dyker upp. Du kommer att kunna njuta av mat och dryck vid mässans vildmarksbar, på fäbod caféet och på Olarsgården med målgång, after fish & hunt.Vi är inte färdiga ännu. Vi vill göra detta tillsammans, med lokal, långvarig, hållbar förankring. Tillsammans manifesterar vi mycket av det Sälen har att erbjuda under barmarkssäsongen till alla tillresta såväl som bofasta besökare.

Vi gör det enkelt och kör fri entré då vi vill att alla skall känna sig välkomna. Vi planerar och reserverar oss självklart för om det skulle komma bakslag med pandemin med återinförda restriktioner som följd. Vi planerar att genomföra allt detta med de goda erfarenheter vi förvärvat tillsammans med våra gäster under vinterhalvåret. För oss är det viktigt att Sälen fortsatt upplevs som ett säkert besöksmål.

Barnarkssäsongen är här, sommaren är också här på allvar. Mycket har vi redan öppet och snart vrider vi upp temperaturen ytterligare. Varmt välkommen till oss på Jonas i Sälen!

Outdoormässa 3-5 september på Lindvallens Fäbod. Jonas i Sälen Game Fair – Outdoor summer market tillsammans med Fjällmaraton Sälen

❤️ Tack för att du stödjer lokala företag och föreningar.