Annorlunda mässa söker smarta utställare

Jonas i Sälen Game Fair, gamefair sälen, gamefair 2018, outdoor sälen, friluftsliv, vildmark sälen, vildmarksmässa, jaktmässa sälen, fiskemässa sälen, mässa sälen, Jonas i Sälen, jakt, fiske, cykel, löpning, träning, vandring, kanot, klättring, hiking sälen, Dalarna

Den 2-3 juni 2018 arrangerar vi Jonas i Sälen Game Fair – Outdoor Summer Market för fjärde året i rad på Lindvallens Fäbod i Sälen. Jakt, fiske, friluftsliv, cykling, vandring, löpning, kanot, klättring, hantverk, mat och musik i en unik fäbodmiljö på fjället.

Vi arrangörer, Jonas i Sälen med flera.

Vi arrangörer behöver er hjälp. Just nu är vår lilla mässorganisation fullt upptagna med att dra igång en ny vintersäsong i Sälen. Vi bygger en ny nattklubb, vi iordningställer ett nytt tvätteri, ett produktionskök och vi skall inom de närmaste veckorna säsongsöppna över tio restauranger, barer och caféer med ny säsongspersonal. Hur gärna vi än vill så kan vi inte lägga många timmar på mässan dessa dagar. Däremot lägger vi hela vår själ. Vi brinner för jakt, fiske och friluftsliv. Vi jobbar långsiktigt med stark lokal förankring vilket är viktigt för. Liksom ett hållbart fiske och en hållbar jakt. Vi verkar i en del av landet där jakt och fiske varit en naturlig del, en basnäring i hundratals år. Runtom i skogarna finns massor av tradition, historia och kunskap. Arrangera mässor är inte vår huvudnäring, däremot kan vi event och evenemang. Vår inramning med fäbodmiljön, mat, dryck och fantastiska boendealternativ för såväl utställare som besökare har fått mängder av lovord.

En annorlunda mässa.

Vi är en mässa som särskiljer sig på många sätt. Som utställare hos oss tilldelas du inte monter B14 i hall 2. Hos oss tar du en plats vid härbret, vid dammen, vid fiskesjön, skjutvallen, vid ladan eller kanske vid skogsbrynet. Vi är till största delen en utomhusmässa. Hos oss finns det utställare som till och med väljer att övernatta i sin monter – ett utmärkt sätt att dema sitt tält, frystorkad mat, tentipi eller annan vildmarksutrustning. Förutom fäbodområdet med bl.a storstugan som inrymmer café och flugbindare på loftet finns bl.a en damm och norra Europas största timrade lappkåta. På kort gångavstånd finns också en skjutvall och en fiskesjö. Runt om i området går vandrings- och cykelleder, här finns höghöjdsbana, fjäll och fjällnatur.

Sälen, en fantastisk marknadsplats.

Bara ett par hundra meter från mässentrén ligger Experium och Ski Lodge. I området finns all tänkbart utbud, service och nöjen i form av restaranger, äventyrsbad, affärer och mycket prisvärt och bra boende. Vårt eget Sälen Business Center ligger en km ifrån mässområdet och endast en och en halvmil från mässan byggs det nu för fullt på flygplatsen där första planet beräknas landa 2019. Många stora företag och varumärken inser potentialen med att exponera sig och träffa sina kunder i Sälen.

Nu är det din tur.

Sälenfjällen är norra Europas största alpina skidområde och nordens största friluftsområde med cirka 4,8 miljoner gästnätter per år. Sälenfjällen omsätter drygt 2,5 miljarder kronor per år. Vid högsäsong under vintertid rör sig cirka 100 000 personer dagligen i området. Sommarmånaderna växer år för år i antal besökare och i utbud. Totalt har Sälenfjällen cirka 60 000 bäddar varav cirka 25 000 är kommersiella.

PARTNER Vi söker er som vill medverka till att långsiktigt bygga vidare och utveckla mässan. Vår ambition är starta sommaren i Sälen. Vi är först ut i kalendern av alla större barmarsevenemang i Sälen och även i ett större geografiskt område. Flera anrika företag inom jakt, fiske och vildmark finns i regionen. Vi förfogar över 3.400 hektar jaktmark på fjällen. Sälens enda kommersiella jaktmark. Runtom finns fantastiska fiskevatten, bl.a Hälla, Görälven och Älvdalen.

Vi vill jobba långsiktigt, vi har en liten, flexibel och transparent verksamhet. Vi vill fokusera på mat, dryck och logi samt utveckling av området. Vi söker er som inom ert gebit kan vara med och driva oss framåt över hela året, inte minst när det gäller marknadsföring, skapa och genomföra aktiviteter och attrahera besökare till mässan. Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal. Skicka ett mejl så kontaktar vi er.

Vi kan erbjuda våra partners och utställare möjlighet att exponera sitt varumärke på bästa sätt, året runt i Sälen. Vi har strategiskt placerade lokaler med finfina exponeringsytor som t.ex Sälen Business Center, Lindvallens Fäbod och många fler. Kontakta oss så berättar vi mer.

UTSTÄLLARE Vi bjuder nu in gamla som nya utställare att medverka på nästa mässa 2-3 juni 2018. Vi har inte spikat exakt alla detaljer men i stora drag ser vår utställarinfo ut som tidigare år. Vi har utan tvekan ett mycket konkurrenskraftigt erbjudande. Vår ambition inför 2018 och framtiden är att vi i ännu högre grad jobbar tillsammans med att få fler besökare att upptäcka och besöka oss, att vi tillsammans skapar ännu fler affärer och inte minst minnesvärda jakt, fiske och vildmarksstunder. Skicka ett mejl så kontaktar vi er.

Sitt inte och vänta på din inbjudan? Kontakta oss om du vill vara med. Skicka ett mejl så kontaktar vi er.

BESÖKARE Fler och fler upptäcker vår mässa. Hos oss får du mycket upplevelser för din entrepeng. Vår ambition är att mässan skall rymma många prova på stationer, produkttester, demonstartioner, föreläsningar, uppvisningar och tävlingar. Självklart för den erfarna jägaren, fiskaren, löparen, cyklisten men självklart också för dig som besöker oss i största allmänhet. På vår mässa kan du fynda fantastiskt hantverk och se hantverkarna skapa, träffa våra flugbindare, äta och dricka gott i vårt fäbodcafé eller i vår vildmarksbar. Följ oss på facebook och på vår hemsida där vi inom kort kommer presentera attraktiva boendeerbjudanden och förköp av biljetter mm.

 

JONAS I SÄLEN GAMEFAIR 2018

Välkommen till Lindvallens Fäbod 2-3 juni 2018.

Är ni intresserad av att delta som utställare på en av de snabbast växande jakt- och fiskemässorna i en spännande region – Sveriges närmaste fjäll – Sälenfjällen. Skicka ett mejl till oss så hör vi av oss.

Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Game Fair 2016, Game Fair 2016