Anmälan öppen!

Nu är det dags att anmäla sig som utställare till årets Outdoormässa – Jonas i Sälen Game Fair – på Lindvallens Fäbod. Vi har redan ett gäng utställare klara sedan tidigare men hälsar nu såväl gamla som nya utställare välkomna att anmäla sitt intresse för att medverka på vår 7:e mässa.

Vill ni ställa ut? Skicka ett mejl till: oscar@isalen.se eller ring +46 (0) 709 284 500

Visit Dalarna är en av utställarna som är med i år igen.

Vi är inte en vanlig mässa – vi har en minimal organisation, kontoret på fickan och förmodligen de lägsta utställaravgifterna och därtill fri entré. 

Självklart måste vi få täckning för våra kostnader. I Sälen finns en stark tradition av samarbete och få orter kan mäta sig med den utveckling som skett i och omkring Lindvallen, när det gäller investeringar, byggnationer, utbud av aktiviteter och evenemang och inte att förglömma – evenemangens storlek och utveckling.

Vi har ingen monterplats märkt B14 och vi har inga avgifter/kvadratmeter. Vi kan inte garantera ett givet besöksantal, det vi garantera är en upplevelserik, innehållsrik och minnesvärd weekend i Sälen för såväl utställare som besökare. Det stora antalet återkommande utställare som anmält sitt intresse för och de besökare som vi vet kommer igen visar att vi är på rätt väg.

Eftersom vi har fri entré och flera in- och utgångar till mässområdet har vi bl.a med polisens hjälp uppskattat antalet besökare till flera tusen per dag. Vi arrangerar numera mässan tillsammans med och i samband med Fjällmaraton Sälens tävlingar där tävlingskansli, start- och målområde ligger vägg i vägg med mässområdet. De har haft ett ökat antal startande år från år med minst 2.000 startande i de olika tävlingarna på fredagen och lördagen. Vår mässa är fylld av utställare som är intressanta för de tävlande vilket gör att de kommer på besök, ibland flera gånger under helgen. För er som utställare är det bra att känna till att Fjällmaratons deltagare är en köpstark grupp, precis som den huvudsakliga besökaren i Sälen. Tävlingarna attraherar såväl elit som amatörer och har dessutom barntävlingar.

Invid mässområdet ligger också Experium med restauranger, affärer, äventyrsbad mm och några hundra meter från vår mässentré ligger Skistars senaste sommar/barmakssatsning – klätterparken. Här, precis här går längdspår vintertid och Biking Dalarnas cykelleder sommartid. En bättre plats för er att exponera ert företag finns knappast. Vi är mitt i norra Europas största besöksområde.

Vill ni ställa ut? Skicka ett mejl till: oscar@isalen.se eller ring +46 (0) 709 284 500

Vill ni ställa ut? Skicka ett mejl till: oscar@isalen.se eller ring +46 (0) 709 284 500

Jakt och fiske har en lång och stark historia och tradition i Västerdalarna. Jakt och fiske har en naturlig plats i Sälen, Dalarna och fjällen och i vår egen verksamhet från skogen till bordet.

Vi har ett utegym alldeles invid fäboden, här korsar vandrings-, och cykelleder varandra. Ett par cykeltramp härifrån finns downhill cykling och klätterpark, några kilometer bort, startplatsen för Cykelvasan, drygt 10 mil bort Vansbrosimmet. Trailrunning och olika löpartävlingar fyller kalendern helgerna före och efter vår mässa. Granne med oss och i alla väderstreck finns välsorterade butiker med de ledande produkterna inom cykel, löpning, vandring, vildmark såsom tält, kläder och all utrustning man kan tänka sig. Här finns kunskapen och entusiasterna.

Naturligtvis sätter Fjällmaraton Sälens tävlingar med över 2.000 startande också sin prägel på mässan.

En unik möjlighet för er som väljer att medverka på mässan är att vi även kan erbjuda olika typer av synlighet/närvaro i Sälen under andra delar av året, t.ex vinterhalvåret. Hör av er så berättar vi mer.

Vill ni ställa ut? Skicka ett mejl till: oscar@isalen.se eller ring +46 (0) 709 284 500

Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Game Fair, jaktmässa, fiskemässa, outdoor sälen, fiske sälen, jakt sälen, flugfiske sälen, gamefair