Outdoormässan 2022

Vi har avslutat skid- och vintersäsongen i Sälen och har nu fullt fokus på barmarksperioden som toppas av sommaren i Sälen och som vi avslutar med en hejdundrande outdoor fest: Bagheera Fjällmaraton Sälen och Outdoormässan Jonas i Sälen Game Fair – Outdoor Summer Market på Lindvallens Fäbod 2-4 september. Boka in i kalendern! Fri entré!

Utställare, skicka ett mejl till: oscar@isalen.se

Detta år hoppas vi klara oss utan restriktioner. Vi planerar vidare och är givetvis beredda att parera för att eventuella omvärldsfaktorer kan stöka till det. Att det är ett nytt läge märks inte minst genom ett ökat intresse från Norge i år då reserestriktionerna är borta.

Vi är glada att redan nu kunna berätta att flera av våra uppskattade utställare kommer tillbaka. T.ex Mejoptik från Rättvik som var med senast 2018. Ingarvet Outdoor – Sinkadus var med både 2018 och 2021 och kommer också till oss 2022.

Extra kul är det med flera nya utställare från Sälen som t.ex Båtuthyrning & Fiske i Sälen och Pellman Adventures.

För att en mässa inte skall stagnera är det också såklart viktigt med helt nya utställare som t.ex Memira Eyecenter och spännande saker är också på gång på fiskesidan.

Följ oss här på bloggen och på Facebook för många fler nyheter och utställare.