Breaking News!

Save the date: 3-5 september 2021

ANMÄLAN UTSTÄLLARE


Fjällmaraton Sälen ny partner – mer info kommer!

Nedan – Old info / Ej uppdaterad!

JONAS I SÄLEN GAMEFAIR – OUTDOOR SUMMER MARKET

Välkommen till Lindvallens Fäbod

Är ni intresserad av att delta som utställare på en av de snabbast växande jakt- och fiskemässorna i en spännande region – Sveriges närmaste fjäll – Sälenfjällen. Skicka ett mejl till oss eller fyll i formuläret här nedanför. Ni kan också ringa Oscar, tel: 0709 – 284 500.


Jonas i Sälen Game Fair är en jakt, fiske, hund och utelivsmässa i fjällmiljö på Lindvallens Fäbod i Sälen.

Sälenfjällen, Sveriges närmaste fjäll, har en oslagbar historia, tradition och renommé vad gäller utförs- och längdskidåkning. I byarna runtom finns också en lång och stark jakt- och fisketradition. Det är ur historen och i traditionerna vi hämtar vår näring när vi utvecklar jakten och fisket i Sälen.

I år arrangerar vi mässan för fjärde året i rad. Vi fortsätter med succén från senaste mässan. Lindvallen är ett nav, en hub, i Sälen, i Sverige, i Skandinavien, Europa och Världen för den starkt växande Outdoormarknaden. Vi bjuder in barmarkssäsongens friluftsliv och fjälläventyr till vår mässa. Vårt evenemang ligger först i kalendern och vår ambition är att mässan blir en kickstart till sommarens och höstens alla tävlingar, utmaningar och evenemang i Sälen, i Dalarna och i fjällen.

I år är vi inte bara jägare och fiskare, i år är vi även cyklister, vandrare, löpare klättrare, paddlare… Vår kärlek till utmaningarna, aktiviteterna, fjällmiljön, maten och naturen – och vår iver att få komma igång – förenar oss.

Vårt mål är att vi tillsammans på Lindvallens Fäbod manifesterar vad som erbjuds den aktiva människan att göra i samklang med vår fjällnatur. Vår devis – av jägare och fiskare för jägare och fiskare – utökas i år med “Lindvallen, Sälen, Scandinavian Mountains – Where trade meet trail.”

Vi är inte ytterligare en mässa. Hos oss hittar ni inte en viss utställare på monterplats B14. Vi samlar mässans utställare på fäbodvallen, i en gemenskap och i ett sammanhang, kanske i skogbrynet eller vid vår damm, ladan, smedjan eller härbret. I direkt anslutning till fäboden ligger skjutvallen och fiskesjön. Invid mässområdet ligger bl.a Ski Lodge och Experium med service, restauranger och nöjen.

Vi tänker långsiktigt. Snart går det direktflyg från flera platser i Europa till Sälen. Jonas i Sälen Game Fair skall vara en av de krafter och attraktioner som kanaliserar och utvecklar turismen i området, i Dalarna och Scandinavian Mountains. Vår ambition är en lärande mässa av hög kvalitet. Vi har bland marknadens lägsta entré och avgifter för besökare och utställare i syfte att sänka trösklarna för fler till att upptäcka allt med Jonas i Sälen här i Sälen.

Vi – Jonas i Sälen – drivs av entreprenören och krögaren Jonas Persson – Årets företagare i Malung, Lima och Sälen 2016. Verksamheten omfattar vinterrestaurangerna Tandådalens Wärdshus, O’Learys Tandådalen, TD Lounge, Olarsgården hotell & restaurang, Sälen Business Center, vildmarksrestaurangerna Lindalen och Östfjällets Fäbod, Catering, Städ, Tvätt och konferensverksamhet samt Lindvallens Fäbod och en jakt- och fiskeverksamhet under uppbyggnad: Jonas Hunting & Jonas Fishing (f.d Gattar). Mer information om vårt jakt- och fiskeutbud kommer. Är ni nyfikna på konferens i vår exklusiva storstuga och/eller upplevelsemiddagar för företag och större grupper som vid familjehögtider, läs mer här eller ring 0280 – 333 30.

Välkommen att starta sommaren i Sälen tillsammans med oss!

Lev väl, Jonas Persson

 

Jonas jakt och fiske inklusive mässan Jonas i Sälen Game Fair är en långsiktig satsning med stark lokal förankring i bygden. Är du intresserad av att samarbeta eller har frågor, kontakta oss.