Breaking News!

Save the date: 3-5 september 2021

ANMÄLAN UTSTÄLLARE


Fjällmaraton Sälen ny partner, mer info kommer.

Nedan – Old info / Ej uppdaterad!

Vi vill växa långsamt under ordnade former och vi har lärt oss massor på de fyra första mässorna. Vi har alltjämt en relativt liten organisation med kontoret på fickan. Organisationen är ny. Projektledare är Oscar Wilson som jobbat som marknadsansvarig med Jonas i Sälen sedan 2013. Oscar arrangerade sin första mässa 1986, en företagarmässa i Nobelhallen i Karlskoga. Oscar har också förflutet som reklamchef/kommunikationsansvarig på Skistar och har dessutom arbetat med utvecklingen av såväl flygplatsen i ett tidigt skede, som destination Sälenfjällen på uppdrag av bland andra Sälen Turismintressenter och Malung Sälens kommun.

Vår ambition är att få fler långväga gäster att komma i år och stanna en natt eller två. Vi som är på plats, mer eller mindre året om, vet hur underbar en tidig helg i juni kan vara i Sälen. Snöfläckarna minner om den gågna vintersäsongen. Det porlar i fjällbäckarna. Fjälluften är extra klar och frisk. Här och där grejas det och fejas det inför barmarkssäsongen och för nästkommande vinter. Runtom i Sälen, Dalarna, Sverige och i hela norra Europa trimmas cyklar, deltagarlistor till löpartävlingar fylls på med de sista platserna, ännu har kanske inte ett par nya vandringskängor inhandlats. Vi vill hjälpa denna urkraft att blomma ut i full blom. Sommaren i Sälen startar hos oss.

Med mässan vill ge alla entusiaster, oss själva, utställare och besökare en kick-start inför sommaren och barmarksperioden. Som besökare hoppas vi du provar på, finner prylen du letat efter och kanske hittar ditt nästa stora äventyr, tävling och fritidsintresse. Som utställare hoppas vi att ni träffar nya och gamla kunder, ingår nya samarbeten, fyller på ert deltagarregiseter, får nya idéer, inspiration och en skön, minnesvärd helg i Sälen. Vår kärlek till utmaningarna, aktiviteterna, fjällmiljön, maten och naturen – och vår iver att få komma igång – förenar oss. Du är väl med?

Var med från början. Inom kort är vi en fullt ut etablerad mässa med en internationell flygplats runt hörnet, i själva navet i Sälenfjällen, Dalarna och Scandinavian Mountains. 

Hjärtligt välkommen till Jonas i Sälen Game Fair – Outdoor Summer Market – 6-7 juni 2020!

Strategisk och operativ projektledare, Oscar Wilson. Skicka ett mejl eller ring: 070 – 284 500

 

Jonas jakt och fiske inklusive mässan Jonas i Sälen Game Fair är en långsiktig satsning med stark lokal förankring i bygden. Är du intresserad av att samarbeta eller har frågor, kontakta oss.