2-4 september 2022 – Fri entré

HITTA HIT

I Sälens by följer du skyltning mot Sälenfjällen. Passera första ett första avtag till vänster. Vid första rondellen tar du vänster. Direkt efter kommer en andra rondell. Där kör du rakt. I första korsningen, ta vänster. Efter några hundra meter kommer du se banderoller mm och till höger en stor parkering. Framme!

GPS-koordinater: Lat: N 61º 09.434′ – Long: E 013º 12.194′

Jonas i Sälen, Game Fair, Sälen, Dalarna, Sälenfjällen

Här på Skistars sida hittar du allt om parkering i Sälen.

Mässan är öppen: Fredag 15.00 – 21.00 ej alla utställare. Fjällmaratons tävlingar drar igång med bl.a Barnens Fjällmaraton och Fjällnatten med start 21.00 uppe på fjället. Läs mer här.

Lördag kl: 10.00 – 17.00. Livemusik på Lambertsson’s scen ca 15.00 med MILLANS COMBOD. På området bredvid scenen finns Vildmarksbaren med mat & dryck som t.ex grillat, hamburgare, korv och kylda drycker. I fäbodcaféet finns våfflor, godis, glass och dryck. På området finns också Leksands bröd med knäckepizza.

Söndag kl: 10.00 – 14.00. Vildmarksbar, fäbodcafé och knäckepizza.

Ta med familj, vännerna, kollegorna, jaktlaget…åk hela klubben, föreningen, laget, ungdomssektionen – vi har fantastiska boendeerbjudanden. Kontakta oss, vi hjälper er att hitta bästa boendet. Här finns något att göra för alla, oavsett ålder, väder och intresse.

Är ni intresserad av att delta som utställare på en av de snabbast växande jakt- och fiskemässorna i en spännande region – Sveriges närmaste fjäll – Sälenfjällen. Kontakta oss, skicka ett mejl. Kontakta oss här. Ni kan också ringa Oscar, tel: 0709 – 284 500.

Vårt mål är att vi tillsammans på Lindvallens Fäbod manifesterar vad som erbjuds den aktiva människan att göra i samklang med vår fjällnatur. Vår devis – av jägare och fiskare för jägare och fiskare – utökas i år med “Lindvallen, Sälen, Scandinavian Mountains – Where trade meet trail.”

Lindvallen är ett nav, en hub, i Sälen, i Sverige, i Skandinavien, Europa och Världen för den starkt växande Outdoormarknaden. Vår stora nyhet i år är att bjuda in barmarkssäsongens friluftsliv och fjälläventyr till vår mässa.