Tack för i år!

Jonas i Sälen Game Fair, jaktmässa, fiskemässa, outdoor mässa, Lindvallens Fäbod, Sälen, Jonas i Sälen, gamefair

Vi vill tacka alla mässbesökare. Vi vill tacka våra utställare och alla andra som varit inblandade och hjälpt oss med årets mässa. Aldrig tidigare har det varit så mycket aktivitet på fäboden som i år: björnar & älgar, snöskotrar & båtar, rykande kaminer, tält, kanoter, blåbärssoppa, provsmak, cyklar, trampbilar. Yxor, pilar, kulor, hagel och självklart fiskelinor har vinit genom luften på skjutvallen, vid fiskesjön och på fäboden.

Följ oss!

Följ oss här på sajten: jonasisalengamefair.se/blogg och på Facebook. Här kommer vi presentera resultat i fisketävlingarna och en utförlig presentation av alla deltagande utställare med länk till dem. Det gick så fort på slutet att ett par utställare var med oss utan att ha hunnit presenteras. Anmälningar att vara med nästa år strömmar in från de som deltagit i år liksom nya som uppmärksammat oss.

Tre mässor i rad med lite olika karaktär och skiftande väder. Nu sätter vi oss ned inom kort, utvärderar och drar upp planerna för nästa evenemang. Vill ni vara med? Har du synpunkter? Tveka inte att höra av er till oss på mejl.

Håll koll på Jonas och vad som händer i Sälen

Följ oss på jonasisalen.se/blogg Här skriver vi om allt som händer i Sälen. Här hittar du info och kan boka vårt boende, konferenspaket, restauranger, caféer och mycket mer.

Gillade ni Lindvallens Fäbod?

Vi öppnar igen efter midsommar. Då med vårt omtyckta sommarcafé med aktiviteter för hela familjen. Självklart med våra nygräddade våfflor, kokkaffe och mycket annat gott. Under högsommarveckorna kommer djuren och vår poplulära Barnens Fäbod. Mer info kommer.

Missa inte detta!

Hyr ett kontor i Sälen, välj mellan ett eget kontor eller en virtuell kontorsplats.

Vill du etablera ditt företag i Sälen? Öppna en filial i Sälen? Kanske har du redan en stuga i Sälen och genom en kontorsplats i bästa läge kunna skapa förutsättningar att jobba mer flexibelt från hemorten såväl som på plats i Sälen?

Jonas i Sälen erbjuder två typer av kontor att hyra i Sälen Business Center.

• En egen möblerad arbetsplats med internet/ WiFi, parkeringsplats, kaffe, städning, el, snöröjning, postfack och tillgång till mötes/konferenslokal 3 timmar/månad.

• Virtuellt kontor, ej en fast plats utan tillgång till en arbetsstation inklusive postfack. Detta är den flexibla lösningen för dig som behöver ett kontor utan krav på en fast kontorslösning men vill slippa kostnader för ett kontor.

Månadshyran är ej klar men det går utmärkt att skicka en förfrågan på mejl: jonas@isalen.se

Konferens i Sälen? 

Hör av dig till oss.

Weekend i Sälen, vandring, fiske, i vinter?

Läs mer och boka på www.olarsgarden.se

Snart kommer du kunna ta jägarexamen och fiska med guide med Jonas i Sälen!

Skicka dina kontaktuppgifter till oss.

Jonas i Sälen