Välkommen till Sälen – Mora Vapensmedja

Vapensmedjan, Mora Vapensmedja, Interjakt, vapen, skjutvall, jaktmässa, skytte, jaktmässa sälen, Jonas i Sälen Game Fair, Lindvallens Fäbod, Lindvallen, Jocke Smålänning, Blaser, Browning, SAKO

Vi är jätteglada att presentera nästa utställare – Mora Vapensmedja. Jan på Mora Vapensmedja kommer berätta mer inom kort men säkert vet vi att du kommer hitta vapen. Blaser, Browning, SAKO och mycket mer. Hos Mora Vapensmedja hittar du också vapentillbehör, vapenskåp, optik, ammunition, kläder, stövlar och kängor, comradio, ryggsäckar – ja allt du behöver för en lyckad jakt.

Vapensmedjan, Mora Vapensmedja, Interjakt, vapen, skjutvall, jaktmässa, skytte, jaktmässa sälen, Jonas i Sälen Game Fair, Lindvallens Fäbod, Lindvallen, Jocke Smålänning, Blaser, Browning, SAKO

Mora Vapensmedja har en egen verkstad som är utsrustad med de senaste verktyg som kan behövas vid reparationer och ombyggnader av vapen. Mora Vapensmedja har även begagnade vapen till salu.

Vapensmedjan, Mora Vapensmedja, Interjakt, vapen, skjutvall, jaktmässa, skytte, jaktmässa sälen, Jonas i Sälen Game Fair, Lindvallens Fäbod, Lindvallen, Jocke Smålänning, Blaser, Browning, SAKO

Mora Vapensmedja är en Interjakt butik. Interjakt är en kedja med butiker i både Sverige och Norge. Här finns en gedigen kunskap samlad om vapen och allt kring jakten. Även om storlek och utseende på butikerna varierar så har de mycket gemensamt. Vi är själva jägare, vi kan jakt och vet vilka krav man ska ställa på bra utrustning för jakt och friluftsliv. Läs mer om Interjakt och Mora Vapensmedja här.

Välkommen till Sälen – Mora Vapensmedja!

http://interjakt.com/butik/mora-vapensmedja/

Träffa Jocke Smålänning på mässan!

Tre träff utan bom – för tredje året i rad har vi äran att presentera Jocke Smålänning. 48 individuella SM guld, några NM och EM, otaliga medaljer i andra valörer och inte minst 5 världsrekord i kula, Europeiskt Jaktskytte.

Jocke Smålänning skytteshow kommer du att kunna se på skjutvallen under mässan, lördag och söndag 3-4 juni i Sälen. Med humor, mjölpåsar och frukter tar Jocke med sig publiken på en resa in i oss själva, kring anspänning, koncentration och målbilder. Hur gör man inför sista skottet? Jockes insikter och erfarenheter har god bärighet oavsett vilken idrott eller aktivitet du utövar. Samma knep och tankar har du nytta av inför timmarna på jaktpasset, såväl som inför den avgörande golfputten, sista i bowlingserien, sista straffen eller vad det än kan vara där du hoppas på en träff, att komma i mål, överträffa dig själv, slå personbästa och vinna.

Redan när tanken väcktes på att utöka mässan med Outdoor hade vi Jocke i tankarna. Det Jocke delar med sig om att skapa egna målbilder, lägga upp sin träning och uppnå nya mål berör så mycket även i cyklistens, löparens och traillöparens värld. För många utövare av t.ex fjällmarathon är inte det viktigaste en viss placering i mål utan att ta sig i mål, att genomföra tävlingen. I detta ligger något intressant, ditt eget mål. De allra flesta av oss kommer inte stå överst på prispallen, ta VM guld, dra upp största fisken eller fälla tiotaggaren. Ändå finns tjusningen där, det finns något annat att vinna – matchen mot dig själv, mot berget, mot personbästa, mot den perfekta serien.

Missa inte Jocke Smålänning på skjutvallen och på föreläsningsscenen. Temat går igen som en röd tråd. Hur tränar jag för att bli bättre? Hur tänker jag för att bli bättre? Hur utvecklar jag mig i mitt utövande, uppnår nya mål och klarar av nya utmaningar?

Jocke Smålänning, skytte, skytteshow, jocke smålänning, marksman, skyttesimulator, jaktmässa, jaktmässa sälen, Jonas i Sälen Game Fair, boka sälen, Benelli, Beretta, Lindvallen

ENTRÉ BILJETT

Entré förköp för båda dagarna endast 100 kr.

Betala med Swish. Vårt swishnummer: 1236141022 

BOENDE

Bo på Ski Lodge Lindvallen, lägenhet 6 bäddar i 2 sovrum precis vid mässområdet. Ta med jakt och fiske vännerna för en upplevelserik weekend i Sälen. Pris lägenhet 6 bäddar, 2 sovrum inkl. slutstädning från 142 kr/person och dygn. Boka boende på 0280-333 30

Bo i fjällstuga med 4 bäddar och gångavstånd till mässan. Priser från 133 kr / person och dygn. Vi har många fler attraktiva, sök på skistar.com eller ring oss på 0280-333 30

Nyhet! Marksman Skyttesimulator

I år tar Jocke Smålänning även med sig sin skyttesimulator. Mer info, tider och programpunkter med Jocke Smålänning kommer inom kort.

Jocke Smålänning, skytte, skytteshow, jocke smålänning, marksman, skyttesimulator, jaktmässa, jaktmässa sälen, Jonas i Sälen Game Fair, boka sälen, Benelli, Beretta, Lindvallen

 

Jonas i Sälen Game Fair, Outdoor Summer Market, hunting sälen, fishing sälen, game fair sälen, Scandinavian Mountains, hotel sälen, visit sweden, outdoor sweden, farm hill pasture, arts and crafts, Dalarna, flyfishing, gamefair

game fair, jaktmässa sälen, fiskemässa sälen, outdoor sälen, cykling sälen, vandring sälen, löpning sälen,kanot sälen, Jonas i Sälen Game Fair, gamefair 2017, Lindvallen