Hej alla utställare – uppdaterad info!

mässa sälen, utställare, jaktmässa, fiskemässa, jonas i sälen game fair, boende sälen, hotell sälen, storstuga sälen, jonas i sälen, boka boende, Sälenfjällen, game fair 2017, Outdoor Summer Market

Info till utställare. Uppdaterad 22 maj.

Vi kommer snart med boendeerbjudanden. Det kommer finnas flera fina alternativ till mycket förmånliga priser. Eftersom Outdoor är en nyhet i år har vi fortfarande öppet för att anmäla sig som utställare. Flera spännande nya utställare inom jakt, fiske och outdoor har hoppat med senaste dagarna så vi står upp och jobbar på vårt lilla mässkontor just nu. 🙂 Frågor – skicka ett mejl.

Glöm inte att bjuda in kunder och vänner. Gilla, dela och posta på Facebook. Berätta att ni är med och kan träffas på mässan i Sälen 3-4 juni. I mån av tid bloggar vi om er. Skicka kort text, bilder, film, loggor, länkar eller vad det kan vara till oss på mejl. Ta gärna fram ett mässerbjudande – vi presenterar det på vår sajt och på facebook. Ring och bolla idéer med Oscar, tel: 0709 – 284 500.

Info om mat och musik mm på mässan för både utställare och besökare kommer snart.

Kom ihåg:

  • Meddela oss storlek på monter/plats, t.ex om ni har ett tält/tälttak vad måtten är.
  • Mejla text, bilder, film, mässerbjudanden om vi vill ha det postat på vår sajt och Facebook.
  • Hör av er om ni har frågor, skicka ett mejl.

Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Game Fair, jaktmässa, fiskemässa, Lindvallens Fäbod, Sälen, Jocke Smålänning, Roger Bäck  För senaste nytt, följ oss på Facebook. Här kan ni även posta som besökare så delar jag om det är intressant för våra besökare. Ni kan också klicka på ”Kommande evenemang” och under knappen ”Dela” hittar ni ”Bjud in vänner”

Är ni intresserad av att delta som utställare på en av de snabbast växande jakt- och fiskemässorna i en spännande region – Sveriges närmaste fjäll – Sälenfjällen. Skicka ett mejl till oss eller fyll i formuläret här nedanför. Ni kan också ringa Oscar, tel: 0709 – 284 500.

Inom kort kommer vi också presentera årets program med bl.a tider och punkter på föreläsningsscenen samt fler nyheter och aktiviteter på årets mässa!

Värmen har kommit till Sälen. Det porlar i bäckarna och nu smälter snön snabbt på fjällsluttningarna. Snart kickstartar vi sommaren tillsammans!

 

 

 

game fair, jaktmässa sälen, fiskemässa sälen, outdoor sälen, cykling sälen, vandring sälen, löpning sälen,kanot sälen, Jonas i Sälen Game Fair, gamefair 2017, Lindvallen