Träffa Line Trap på fiskemässan i Sälen!

Jaktmässa Sälen, Fiskemässa Sälen, jakt, fiske, mässa, Line Trap, Jonas Långmark, Malungsfors, Älvräddarna, jakt och fiskemässa, Jonas i Sälen Game Fair

Välkommen tillbaka till Jonas i Sälen Game Fair, Line Trap och Jonas Långmark. Vi är jätteglada att kunna presentera ett företag med en unik produkt med tillverkning i Malung och Malungsfors. Att Line Trap produkten dessutom är bra för miljön är pricken över i:et.

Tyvärr lämnar många fiskare onödiga spår efter sig i naturen i form av fiskelina. Linstumparna som man oftast hittar i buskar och efter strandkanten är en dödsfälla för många djur. Line Trap är en smidig och snygg lösning som används för att samla ihop linmaterial när man t.ex byter tafs vid flugfisket.

Line Trap tillverkas hos VMI AB i Malung och Line Traps hölster hos Edvardson Sweden i Malungsfors. Företaget och grundaren, Jonas Långmark, finns i Malungsfors.

Vad är Line Trap? Titta på Line Traps instruktionsfilm.

 

The Story

”Jag är en av er – som älskar fiske och känner att jag blir hel vid vattnet.

Hur många gånger har jag inte följt en linstump med blicken som flyter nedströms Indalsälven efter att jag inte lyckats peta ner den i fickan på västen. Det har inte känts bra.

Man uppskattade att det var 22 miljoner sportfiskedagar i Sverige bara under år 2005. Med det i åtanke är det rimligt att kalkylera med att väldigt många meter med linstumpar hamnade utanför våra fickor varje dag.

För mig handlar Line Trap om en dröm att vinna kampen mot linstumparna. Nu är kampen över.

Vägen hit liknade en skogsväg på våren. Men det gör inget för jag har träffat och har underbara människor runt omkring mig som har hjälpt mig förverkliga drömmen.

Nu hoppas jag att Line Trap kommer göra även dig glad vilket skulle göra min glädje dubbel.”

Jonas Långmark, Line Trap

Läs mer om Jonas Långmark och Line Trap här.

Jonas Långmark, Line Trap, VMI, Malungsfors, Malung, fiskemässa, fiske sälen, Jonas i Sälen Game Fair, Dalarna, Lindvallens Fäbod

Jonas Långmark och Pontus Säfström i samråd på VMI AB i Malung.

Välkommen till fiskemässan i Sälen 3-4 juni!

Nu höjer vi tempot och presenterar mer än en utställare per dag ett tag framöver. Dessutom nyheter och aktiviteter samt mässerbjudanden bara för dig som besöker Jonas i Sälen Game Fair. Mer info kommer.

Boka din biljett nu och delta i utlottning av priser. Entré endast 100 kr vid förköp! (150 kr i mässentrén) Förköp, Betala med Swish. Vårt swishnummer: 1236141022

Boende, fyll vårt formulär här så hjälper vi dig. Eller skicka ett mejl så kontaktar vi dig.

Bo 6 i en 2 rums lägenhet med hög standard invid mässområdet. Pris från 142 kr/person och dygn. Välj en stuga i Röda byn om du har husdjur. Stuga i Bruna byn, 4 bäddar, nära mässan med pris från 133 kr/person och dygn.

 

 

game fair, jaktmässa sälen, fiskemässa sälen, outdoor sälen, cykling sälen, vandring sälen, löpning sälen,kanot sälen, Jonas i Sälen Game Fair, gamefair 2017, Lindvallen

game fair, jaktmässa sälen, fiskemässa sälen, outdoor sälen, cykling sälen, vandring sälen, löpning sälen,kanot sälen, Jonas i Sälen Game Fair, gamefair 2017, Lindvallen