Fler utställare och aktiviteter

Jonas i Sälen Game Fair, jaktmässa, fiskemässa, skytte, Sälen, Ödemarksjägarn, Lindvallens Fäbod

Nu är det mindre än en månad kvar till årets stora fest på Lindvallens Fäbod – Jonas i Sälen Game Fair 3-4 juni. I år kör vi för tredje året i rad och vi hoppas det skall märkas. Fler utställare har strömmat till och vi försöker lägga upp dem här på sajten så snart det går. I detta inlägg gör vi ingen utförligare presentation av utställarna utan den kommer lite senare. Nu hoppas vi på att vädret slutar busa med oss. Så här såg det ut tidigare idag på Lindvallens Fäbod.

 

Vi är jätteglada att Jocke Smålänning är med igen för tredje året i rad. En nyhet i år är att Jocke också har med sig sin skyttesimulator.

Vi är också jätteglada att kunna hälsa Utbildningar Luleå välkommen till mässan. Utbildningar Luleå och Lennart Forsberg kommer med permobilbjörn och älg. Passa på att testa din hund mot björn och älg på mässan. Om hunden klarar testet så är livvärdet 10.000 kr på Folksam. Mer info kommer om permobilbjörnen och älgen.

Vi är jätteglada att Mellansvenska Fågelhundsklubben kommer tillbaka i år. Fler hundklubbar presenteras inom kort. Ta med din vän hund till Sälen och mässan. Behöver ni bo med djur så boka stuga i Röda byn. Boka boende och biljett här.

Vi är också jätteglada att Fiskekompaniet kommer tillbaka i år. Även de var med förra året. En närmare presentation vad du kan hitta i Fiskekompaniets monter kommer snart. På fiskesidan har vi också en ny flugbindare, Leif Ehnström. En presentation av Leif kommer inom kort.

Vi är också jätteglada att ha med oss Ålsgårdens Wellness & Experience. Vi återkommer inom kort med en presentation samt fler utställare och nyheter på årets mässa.

 

ENTRÉBILJETT

Entré endast 100 kr vid förköp. Köp gärna biljett redan nu om du vet att du skall hit. De 500 första registrerade förköpen deltar i utlottning av fina priser – mer info kommer.

Förköp, Betala med Swish. Vårt swishnummer: 1236141022

förköp, boka nu, Jonas i Sälen, Gamefair 2016, Jonas i Sälen Game Fair 2016

(Biljett i entrén 150 kr) Glöm inte skriva ditt namn i meddelande rutan. Skaffa Swish eller läs mer. Barn upp till 16 år gratis. Vid entrén har vi separat entréstation för förköp. Vi har lista på alla förköp där vi bockar av er och ni får er entrébiljett.

BOENDE

Bo på Ski Lodge Lindvallen, lägenhet 6 bäddar i 2 sovrum precis vid mässområdet. Ta med jakt och fiske vännerna för en upplevelserik weekend i Sälen. Pris lägenhet 6 bäddar, 2 sovrum inkl. slutstädning från 142 kr/person och dygn. Boka boende på 0280-333 30

Ski Lodge Lindvallen ligger alldeles invid entrén till mässa. Här omkring finns också en rad olika typer av stugor med varierande standard och pris. Är ni ett större sällskap, t.ex en förening, jaktlag eller klubb – hör av er till oss förg rupprabatt och boendeförslag. Skicka ett mejl till: oscar@isalen.se

Vi avrundar med några härliga bilder från förra årets mässa. Foto: Sven Evert Bogg

flugbindare, binda flugor, fly tying, fly fishing, peter scheffler, per johansson, Max Nygren, fiskemässa sälen, Jonas i Sälen Game Fair, gamefair 2017

fiska i sälen, fiske sälen, fiskemässa, fiskemässa sälen, flugbindare, flugbindning, flugfiske, flugfiske sälen, fly tying, game fair 2017, Joel Björn, Jonas i Sälen Game Fair

Scandinavian Fly Fishing Guides, Epic flyrods, Red Truck flyrods, Henrik Wallberg, Byströmmen, Catch and release, Rod By Q, Åke Qvick, torrfluga, fiskemässa, flugfiske, Jonas i Sälen Game Fair

Jonas i Sälen Game Fair, Outdoor Summer Market, hunting sälen, fishing sälen, game fair sälen, Scandinavian Mountains, hotel sälen, visit sweden, outdoor sweden, farm hill pasture, arts and crafts, Dalarna, flyfishing, gamefair

Jonas i Sälen Game Fair, Outdoor Summer Market, hunting sälen, fishing sälen, game fair sälen, Scandinavian Mountains, hotel sälen, visit sweden, outdoor sweden, farm hill pasture, arts and crafts, Dalarna, flyfishing, gamefair

Jonas i Sälen Game Fair, Outdoor Summer Market, hunting sälen, fishing sälen, game fair sälen, Scandinavian Mountains, hotel sälen, visit sweden, outdoor sweden, farm hill pasture, arts and crafts, Dalarna, flyfishing, gamefair

Jonas i Sälen Game Fair, Outdoor Summer Market, hunting sälen, fishing sälen, game fair sälen, Scandinavian Mountains, hotel sälen, visit sweden, outdoor sweden, farm hill pasture, arts and crafts, Dalarna, flyfishing, gamefair

Jonas i Sälen Game Fair, Outdoor Summer Market, hunting sälen, fishing sälen, game fair sälen, Scandinavian Mountains, hotel sälen, visit sweden, outdoor sweden, farm hill pasture, arts and crafts, Dalarna, flyfishing, gamefair

Jocke Smålänning, skytte, skytteshow, jocke smålänning, marksman, skyttesimulator, jaktmässa, jaktmässa sälen, Jonas i Sälen Game Fair, boka sälen, Benelli, Beretta, Lindvallen

game fair, jaktmässa sälen, fiskemässa sälen, outdoor sälen, cykling sälen, vandring sälen, löpning sälen,kanot sälen, Jonas i Sälen Game Fair, gamefair 2017, Lindvallen